info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç Yol Çalışmalarını Denetledi

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, su hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, su hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çorlu'dan gelen su isale hattını imar yoluna alacaklarını belirten Dalgıç, "Yol çalışması yaptığımız her bölgede altyapıyı da yeniliyoruz." dedi. Tekirdağ Hürriyet Mahallesi'nde yeni imar yolu ile birlikte alternatif minibüs yolu açılırken, su isale hattı da son teknoloji borularla yenilenerek imar yoluna alınıyor.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, beraberinde Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın ve Su Kanalizasyon Müdürü Şeref İkbal ve Trafik Zabıta Amiri Fevzi Akyel ile birlikte Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol açma ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Hürriyet Mahallesi Bağlar Caddesi'nde meydana gelen heyelan nedeniyle mevcut yolun trafiğe kapatılması ile birlikte alternatif imar yolu açma çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Dalgıç, "Bağlar Yolu olarak bilinen ve minibüslerin çalıştığı güzergah heyelan tehlikesi nedeniyle kapatıldı. Bu yola alternatif imar yolu açma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. En kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayıp yeni imar yolunu hizmete açacağız." dedi.

Belediye Fen işleri ekipleri Selimiye Camii üzerinden başlayıp Yağcıoğlu sitesine çıkan yolun devamı olan imar yolunu alternatif yol minibüs hattı olarak açma çalışmalarında önemli mesafe kat etti. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hafta içinde çalışmalar sürdürülerek en kısa zamanda yeni açılan yol 2. Bağlar öğrenci yurdu yanında bulunan (Çınar yanındaki) eski yola bağlanacak.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, su hattı yenileme çalışmalarını da yerinde inceledi. Çorlu'dan gelen su isale hattını imar yoluna alacaklarını belirten Başkan Dalgıç, "Yol çalışması yaptığımız her bölgede altyapıyı da yeniliyoruz. Bu anlamda Hürriyet Mahallesi Bağlar Mevkiinde de su isale hattını imar yoluna alma çalışmalarına başladık. İlk etapta 1300 metrelik bir güzergahta su isale hattı, 600 mm çapında HDPE cinsi son teknoloji borularla yenilenecek." diye konuştu.

Kaynak : Haber Aktüel