info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Bilgi Evi Yoğun İlgi Görüyor

Tekirdağ Belediyesi ile Tekirdağ Türk Telekom işbirliğinde Muratlı Caddesi’nde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın katılımı ile 30 Ağustos 2012 tarihinde açılan, özellikle de öğrencilerimizin ve gençlerimizin bilgiye en kolay yoldan ulaşması anlamında interneti ücretsiz bir hizmet olarak sunan Bilgi Evimiz yoğun ilgi görüyor.

Muratlı Caddesi’nde faaliyet gösteren Tekirdağ Belediyesi Bilgi Evi her gün öğrencilerimizin akınına uğruyor. İlköğretim okulu öğrencileri Bilgi Evi’ne gelerek hem bilgisayar ile tanışıyor hem de ücretsiz internetin keyfini çıkarıyor.
 
Tekirdağ Belediyesi olarak Bilgi Evi’ni özellikle öğrenciler ve gençler için hizmete açtıklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi olarak sadece altyapı ve yol çalışmaları değil, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini de gözler önüne seriyoruz. Çağımızın bilgiye ulaşmada en önemli gereksinimi olan interneti ücretsiz olarak halkımızla, özellikle de gençlerimiz ve öğrencilerimizle buluşturmak amacıyla bilgi evimizi hizmete açtık.
 
Buradan tüm okulların yöneticilerine sesleniyorum. Bilgi evimiz sizin için var. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizi bilgi evimize bekliyoruz. Çocuklarımızı internet ve bilgisayar ile buluşturmak, onları geleceğe daha donanımlı hazırlamak adına Tekirdağ Belediyesi üzerine düşen görevi bundan sonra da eksiksiz olarak yerine getirmeye devam edecek” dedi.
 
Mehmet Akif Ersoy, İ.Ö.O, Altınova Ortaokulu, Tekirdağ İ.Ö.O, Mediha Mehmet Tetikol ve Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin ziyareti sırasında öğrencilere eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz de, öğrencilere seslenerek, her zaman bilgi evini kullanabileceklerini kaydetti.