info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Karla Mücadele Ediyor

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, gece geç saatlerde başlayan kar yağışından vatandaşların etkilenmemesi için gece saat 04:00 te çalışmalara başladı.

 

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, gece geç saatlerde başlayan kar yağışından vatandaşların etkilenmemesi için gece saat 04:00'te çalışmalara başladı. Kar temizleme çalışmaları kısa sürede tamamlanırken buzlanmaya karşı da yollarda tuzlama çalışması yapıldı.
Kar yağışı ile birlikte anında müdahale edilmesiyle yollarda bir problem yaşanmadığını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Fen işleri ekiplerimiz gece saatlerinden itibaren kar çalışmalarını aralıksız sürdürdüler. Vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için tüm çalışmaları yaptık. Çalışmalar sonucunda şuan itibariyle problem yaşanan yolumuz yok. Ancak gerekmediği sürece vatandaşlarımızın özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarında fayda var” dedi. Başkan Dalgıç, kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam etmesi göz önünde bulundurularak ekiplerin hazır vaziyette beklediğini de sözlerine ekledi.