info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Judo Takımı Final four yolunda

Daha önce yapılan maçlarda süper 1. lig e çıkan Tekirdağ Belediyesi Judo takımı 1. deplasmanlı maçlar için Kafile başkanı Hasan Önbey ve Antrenör Deniz Şili ile beraber Antalya ya gitti.

Antalya da grubunda Kocaeli Büyükşehir belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Polis Akademisi, Trabzon Judo kulübü ve Manisa Sagem kulübü ile karşılaşacak olan Tekirdağ Belediyesi Judo takımı grubunda ilk 2 sırayı alırsa Final four grubuna yükselerek önümüzdeki yıl yapılacak olan Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

2 gün sürecek maçlara 13 sporcu ile katılacak olan Tekirdağ Belediyesi Judo takımı şampiyona öncesi Tekirdağ Belediyesine gelerek başkan Op.Dr.Adem Dalgıç ı ziyaret ederek başarı sözü verdiler. Sporculara başarılar dileyen Başkan Dalgıç Sizleriz Tekirdağ a iyi derece ile döneceğine inanıyorum dedi. Sporculara olan desteğin her zamanki gibi devam edeceğini belirten Tekirdağ Belediyesi spor Kulübü başkanı Ali Kılıç da Sporcularımız şampiyonadan başarılı döndükleri takdirde onları yine ödüllendirmeyi düşünüyoruz diye konuştu.