info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Sigaraya Hayır Diyor

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen proje çerçevesinde şehrin belirli yerlerine Sigaraya Hayır kutuları asılıyor.

 

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen proje çerçevesinde şehrin belirli yerlerine ‘Sigaraya Hayır’ kutuları asılıyor.
Proje hakkında bilgi veren ve eldivenlerini giyip matkabı eline alarak ilk kutunun montaj işlemini gerçekleştiren Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak sağlık ve temizlik konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen proje çerçevesinde kalp şeklinde, şeffaf ve yanmayan plastikten üretilen, sigara söndürme kutularını şehrimizin belirli kesimlerine monte etmeye başladık. Bu proje ile amacımız sigaranın zararlarını halkımıza göstererek dikkatlerini çekmek. İlk kutuyu burada monte ettik. Ekiplerimiz tarafından kısa sürede şehrin geneline bu kutuları koyacağız. Tekirdağ Belediyesi sigaraya hayır diyor” dedi. Başkan Dalgıç’a Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler ve Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı da eşlik etti.