info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Tek Kart Uygulamasına Geçiyor

Tekirdağ Belediyesi, daha önce hayata geçirdiği Akıllı Kent Otomasyon Sistemi(AKOS) nin devamı olan Tek Kart uygulamasını da hayata geçiriyor.

 

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Sinan Çetiz, Haldun Güler, Şahin Begiç ve Tekirdağ Belediyesi'nin Akıllı Kent Otomasyon Sistemi'nin çözüm ortağı Sampaş'ın Satış Direktörü Coşkun Ağarcıklı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Tekirdağ Belediyesi'nin yeni uygulaması Tekkart'ı basına tanıttı.
 
Tekirdağ Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yeni uygulamaya koyduğu Tekkart konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Dalgıç, Tekkart'ın çok fonksiyonlu bir sosyal hizmet kartı olacağını belirterek, "Tekkart ile vatandaşlarımız hem üye iş yerlerinden indirim kazanacak, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek sağlanacak. Sosyal belediyeciliği artık çağın şartlarına uygun şekilde yerine getirme gayreti içindeyiz. Bu kartla artık ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız üye işyerlerinden ihtiyacı olan malzemeleri alabilecek. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tekirdağımıza hayırlı olsun" dedi. Tekkart zaman içerisinde sadece alışveriş ve sosyal hizmet kartı değil, yüklenecek özelliklerle de kgs, taraftar, müze ziyaret vb. gibi ayrıcalıklarında olduğu çok fonksiyonlu kart konumuna gelecek. 
 
Toplantıya katılan Halkbank Tekirdağ Şubesi'nin yetkilileri de Tekkart konusunda merak edilenleri cevaplandırdılar. Başkan Dalgıç toplantıda ayrıca bu yıl 47.'si gerçekleştirilecek olan Kiraz Festivali konusunda da açıklamalarda bulunarak tüm Tekirdağlı vatandaşları kiraz festivali etkinliklerine katılmaya davet etti.