info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi TEKOMER Başkanı Kadroya Alınacak Mı?

Tekirdağ engelliler koordinasyon merkezi başkanı Murat Yıldız dört buçuk yıl önce, Tekirdağ belediye başkanı Adem Dalgıç tarafından İstanbul’dan getirilerek kurulmuş olan TEKOMER’in başkanı yapıldı.

Başkan yapıldıktan sonra taşeron firma kadrosunda işe alındı ve 4.5 yıl boyunca Dalgıç tarafından kadroya alınma vaadiyle muallakta görev yaptı.
 
Şu anda Tekirdağ büyükşehir belediyesinde belediye meclisine seçilen Sayın Gülferah Güral, eğitim ve engellilerle ilgili derneklere her zaman destek olan değerli bir emekli öğretmendir. Murat Yıldız’ı da iyi tanır. Murat Yıldız’ın Tekirdağ’daki engellilerin sosyal hayata adaptasyonu için büyük çabasını, sorunlarının çözülmesi için kendi sorunu gibi mücadelesini çok iyi bilir.
 
Şimdi karşımızda, eski belediye başkanı tarafından kadroya alınmayarak vefasızlık yapılmış engelli bir engelli federasyon başkanı var ve vefa bekliyor.
 
Şu anda kendisi Süleymanpaşa belediyesine bağlı olan firmanın bir elemanı ve görevine kadrolu olarak devam edip etmeyeceğini, tekrar İstanbul’a dönmek zorunda kalıp kalmayacağını bilmiyor.4.5 yıldır, ailesiyle bir düzen kurmuş bu değerli şahsın, görevi başında kadrolu olarak devam etmesi, başta meclis üyesi Gülferah Güral ve Tekirdağ Sakatlar derneği başkanı Emine Mızrak’ın da arzu edeceği bir beklentidir.