info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Tuğlalı Parkta aşure dağıttı

Tekirdağ Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen Aşure Günü Tuğlalı Park ta (Üç Kemaller Parkı) gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediyesi tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen Aşure Günü Tuğlalı Park’ta (Üç Kemaller Parkı) gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Sinan Çetiz ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı aşure gününde 3500 vatandaşa aşure dağıtıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte karavananın başına geçerek kendi eliyle vatandaşlara aşure dağıtan Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Aşurenin küçücük parçaları gibi biz de vatandaşlarımızla bir araya geldik, kaynaştık. Böylesine önemli ve kutsal bir günde vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu günlerde akraba ve komşular hatırlanıyor, toplumda dayanışma ve paylaşım artıyor. Tekirdağ Belediyesi olarak kültürümüzde önemli yeri olan zaman dilimlerinde yine halkımızla bir araya geleceğiz. Aşure gününün hayırlar getirmesini, birlik ve dayanışmayı pekiştirici olmasını temenni ediyorum” dedi.