info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Tüm Bel Sen le Anlaştı

Tekirdağ Belediyesinde 178 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Tüm Bel sen sendikası ile 1 yıllığına yapılan anlaşmaya Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ile Tüm Bel Sen

Tekirdağ Belediyesinde 178 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Tüm Bel sen sendikası ile 1 yıllığına yapılan anlaşmaya Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ile Tüm Bel Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara imza attı.

Yapılan anlaşmaya göre Belediye tarafından verilen katkı paylarına %20 zam yapıldığını karşılıklı olarak güzel bir anlaşma sağladıklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç İleriki tarihlerde daha iyi anlaşmalar yapacağız. Gösterdikleri anlayıştan dolayı Tüm Bel Sendikasına teşekkür ediyorum dedi. Demokrat insanların yoğun olarak yaşadığı Tekirdağ da anlamlı bir anlaşma imzalamaktan dolayı mutluyuz diyen Tüm Bel Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara da Bu anlaşma genel demokrasiye katkıdır. Demokrasiye destek verdiği için Başkan Dalgıç a teşekkür ederiz. Anlaşmamız tüm emekçilere hayırlı olsun diye konuştu.