info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesiyle Kardeşçe Çalışıyoruz

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Ramada Otelde düzenlediği basın toplantısına katıldı.

 

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan  Bayraktar’ın  Ramada Otelde düzenlediği basın toplantısına katıldı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile birçok bürokratın da hazır bulunduğu toplantıda basının sorularını cevaplayan  Bakan Bayraktar “ Herkesi ev sahibi yapma çabasındayız Yöresel mimariye az katlı mimariye önem veriyoruz” dedi. 
 
Ergene nehrinin temizlenmesi için çok ciddi eylem planı yapıldığını anlatan Bakan bayraktar burası için 3 Milyar Türk lirası harcanacağını dile getirdi.  
 
Kentsel dönüşüm planı ile ilgili de Tekirdağ Belediyesiyle kardeşçe çalıştıklarını hatırlatan  Bayraktar “ Sorunların çözümü için siyasi davranış içinde değiliz. İnsanlara hizmet gitmesi için hep beraber ne yapabileceksek onu yapmaya çalışıyoruz.  Tekirdağ Belediyesinin bir çok projesine destek verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.