info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu Eğitime Başlıyor

Uzun yıllardır Tekirdağ’da yaşayan Beşiktaşlıların çocuklarını siyah beyaz forma altında futbol eğitimi aldığını görme özlemi Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği işbirliği ile sona eriyor.

Tekirdağ’ın tanınan futbol hocası Fatih Esirgen tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği’nin de desteği ile Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu önümüzdeki günlerde eğitime başlıyor.

6-13 yaş gruplarında eğitimlerin verileceği Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu’nda yavru kartallar disiplinli bir çalışma ile geleceğin futbol yıldızları arasına girmeye aday oluyor.

FUTBOL HOCASI ESİRGEN: “BURADA ALACAĞIMIZ BAŞARILAR İLE YETENEKLİ VE ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ’IN ALTYAPI SEÇMELERİNE GÖTÜRECEĞİZ”

Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu’nun önümüzdeki günlerde eğitime başlayacağını ifade eden deneyimli futbol hocası Fatih Esirgen; Amacımız burada eğittiğimiz, gelişim gösteren yetenekli ve çalışkan öğrencilerimizi şampiyon Beşiktaş’ın altyapı seçmelerine götürerek orada başarılı olmasını sağlamak.dedi.

TEKİRDAĞ VE TÜRK FUTBOLU İÇİN PARLAYAN YETENEKLER YARATMA HEDEFİNDEYİZ

Futbol okulu devamında yetenekli öğrencileri kulüp bünyesine alacaklarının altını çizen Esirgen; “Maalesef Tekirdağ’da daralan bir futbol sevgisi var. Bizler Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu ile bu sevgiyi arttırıp Beşiktaş altyapı gruplarına seçilemeyen öğrencilerimizi birkaç yıl içinde oluşturacağımız futbolcu kaynağı ile Tekirdağ ve Türk Futbolu için parlayan yetenekler yaratma hedefindeyiz.” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR 12 AY BOYUNCA DEVAM ETMEKTEDIR

12 ay boyunca devam edecek Tekirdağ Beşiktaş Futbol Okulu’na başvurmak isteyenler 0505 466 07 84 nolu telefondan başvuru yapılabilecek.

Kaynak : Murat Ürtekin