info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Ayşegül Gülcü, Çölyak Hastaları Glutensiz Erzak İçin Bana Ulaşsın

Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Ayşegül Gülcü, Çölyak Hastaları Glutensiz Erzak İçin Bana Ulaşsın

Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği Bahar Ayşegül Gülcü, günümüzde ekonomik krizle birlikte tüm gıda ürünleri aşırı pahalı olduğu şartlarda, ÇÖLYAK hastalarının kullandığı gıda ürünlerinin normal gıda ürünlerinin neredeyse 10 katı maliyetli olduğu ortamda üyelerinin glütensiz gıda ihtiyacını karşılamak için yoğun bir mücadele sergiliyor.

Özellikle Ramazan ayında bu ihtiyacın daha büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Bahar Başkan; “Glütensiz ürünler çok pahalı ve ulaşılması zordur. Bu şartlarda çeşitli belediyelerin bize destek olması, bu yükü büyük ölçüde azaltıyor. Bu zor ve meşakkatli zamanlarda bize yaklaşık 100 koli glütensiz erzak gönderen Hayrabolu belediyesine minnettarız. Her ne kadar gıda teminlerimizi kayıtlı üyelerimize yapıyor olsak da, bu mübarek ramazan ayında üyemiz olmayan çölyak hastaları da raporlarıyla gelerek bu yardımdan faydalanabilirler. Bana ulaşın ”Dedi.

Başkan Gülcü; “Ne olur Çocuklara da Yardım Edin Glütensiz ürünler çok pahalı olduğu için, çocukların birçok şeyden mahrum kaldığını ifade eden bahar başkan, baklava, dondurma, çukulata, şeker, unlu mamuller ve benzeri şeylerin çocuklar için önemli olduğunu, bu konuda destek olanlara minnettar olacaklarını" ifade etti.

Kaynak : Murat Ürtekin