info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da 150 Bin 656 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Tekirdağ il genelindeki eğitim kurumlarında öğrenim gören 150 bin 656 öğrenci karnelerini aldı.

Tekirdağ'da 2012-2013 Eğitim Öğretim sezonunda il genelindeki eğitim kurumlarında 150 bin 656 öğrenci karne heyecanı yaşadı. 
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, İl merkezindeki Cafer Tayyar İlköğretim Okulu ve Tekirdağ İmam Hatip Otaokulu'ndaki karne dağıtım törenlerine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 
 
Vali Yerlikaya, öğrencilere karneleri ile başarı belgelerini verdiği törende öğrencilere hitaben "Çalışma ile geçen 2 yorucu dönemin ardından, yıl sonunda emeğinizin karşılığı olarak, karnelerinizi ve başarı belgelerinizi alıyorsunuz. Sizi, ailelerini, tabii ki öğretmenlerinizi ve eğitim idarecilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum" diye konuştu.
 
Okul öğretmenleri ile de bir toplantı yapan Yerlikaya, sevginin ve fedakarlığın mesleği olan öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:  
 
"Bu mesleği hepinizin severek yaptığını biliyorum. Yaptığımız işin, verdiğimiz bilginin dolayısı ile eğitimin temeli sevgidir. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle bu dili sağlıklı bir şekilde kurabiliyorsak, bunu tesis edebilmişsek, işte o zaman amacımıza ulaşmış oluyoruz. Başarıyı getiren ve kalıcılığı sağlayan da budur."
 
Karne dağıtım törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Basri Kuzu ile eğitim idareci ve öğretmenler katıldı.