info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da 17 Yaşındaki Garson 40 Liralık Hesap Tartışmasında Öldürüldü

Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi İlçesi ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi ndeki içkili restoranda, 40 liralık hesaba itiraz eden 3 müşteri ile garsonlar arasında tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'ndeki içkili restoranda, 40 liralık hesaba itiraz eden 3 müşteri ile garsonlar arasında tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Arbede sırasında müşterilerden Zeki Arı'nın bıçakladığı garson 17 yaşındaki Emre Caymaz öldü, 3 garson ve piyanist ağır yaralandı. 
 
Yeniçiftlik Beldesi'nde oturan Zeki Arı (30), Mehmet Çelebi (24) ve Kenan Pakır (35), dün gece Çamlık Et Lokantası'na gitti. Burada yemek yiyip alkol olan 3 arkadaş, hesabı istedi. Garsonların getirdiği hesaptaki 40 lirayı fazla bulup buna tepki gösteren Zeki Arı, Mehmet Çelebi ve Kenan Pakır, hesabın 30 liraya indirilmesini istedi. 
 
Hesap yüzünden garsonlarla tartışan müşterilerden Zeki Arı, iddiaya göre elindeki bıçakla garsonlardan Emre Caymaz'a saldırdı. Caymaz kanlar içinde yerde kalırken, restoran savaş alanına döndü. 
 
Zeki Arı, Mehmet Çelebi ve Kenan Pakır, çıkan arbede sırasında diğer garsonlar Uğur Caymaz (23), Mehmet Caymaz (48), Çetin Özlü (40) ve piyanist Tayfun Sayan'ı (23) bıçakla yaraladı. Emre Caymaz olay yerinde kan kaybından ölürken, diğer yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. 
 
Olaydan sonra kaçak Zeki Arı, Mehmet Çelebi ve Kenan Pakır kısa bir süre sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan garsonların ve piyanistin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, jandarma olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.