info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3199
Dolar Satış
:
32.3781
Euro Alış
:
34.6073
Euro Satış
:
34.6697
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da asansör kazası

Tekirdağ da bir marketin yük asansörünün halatının kopması sonucu 27 yaşındaki market işçisi Mehmet Balkan hayatını kaybetti.

Tekirdağ Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak üzerinde bulunan Kırımlı Market te işçi olarak çalışan 1 çocuk babası 27 yaşındaki Mehmet Balkan, sabah saatlerinde boşalan raflara gıda ve çocuk bezi yerleştirmek için zemin katta bulunan depoya inerek malzemeleri yük asansörü ile bir kat yukarıda bulunan markete çıkartmaya başladı. Bu şekilde birçok kez taşıma yapan Balkan, yük asansörüne binerek tekrar depopoya inmek istediği sırada asansörle vincin bağlantısını sağlayan 4 çelik halattan biri koptu. Bu sırada dengesini kaybedip düşen Mehmet Balkan, halatın kopması sonucu duvar ile asansör arasında oluşan boşluğa başı ve vücudunun yarısı sıkıştı.

Market çalışanların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Balkan ın öldüğünü tespit etti. Savcının yaptığı incelemenin ardından ise Balkan ın cansız bedeni itfaiye ekiperinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından çıkartıldı. Daha sonra Balkan ın cenazesi otopsi için İstanul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın ardından ise market sahibi Rafet Kırımlı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.
Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur