info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Belediye Binasına Saldırı

Tekirdağ ın Saray İlçesi ne bağlı Büyükyoncalı Belde Belediyesine silahlı saldırı düzenlendi.

Tekirdağ ın Saray İlçesi ne bağlı Büyükyoncalı Belde Belediyesine silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, mesaiden sonra boşalan belediye binasına belediye önünden geçen bir araçtan kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açıldı.

Ateş esnasında, Belediye Başkanının makam odasına ait bir pencereye de kurşun isabet etti. Saldırıdan sonra, kullandığı araçla Çerkezköy yönüne kaçan zanlının yakalandığı öğrenilirken, olayda herhangi bir yaralanma olmadı.

Saldırı sırasında yıllık izni dolayısıyla tatilde bulunan Belediye Başkanı Necati Sezer, AA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Ramazan Festivali için, lunapark kurmak isteyen bir grubun talebini geri çevirdik. Çünkü daha önce lunapark kurdukları bir festivalde vatandaşlara çok sıkıntı vermişlerdi. Lunapark a izin vermeyince benim masama bir adet mermi bırakmışlar. Şimdi de kimsenin olmadığı bir saatte, Belediye Binası na ateş açmışlar. Bizim bu tür tehditlere karnımız tok.

Güvenlik güçlerinin saldırganı yakaladığını dile getiren Sezer, bu tür tehditlere aldırmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.