info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da bir ilk bayanlar kahvesi açılıyor

Tekirdağ Merkezde yalnızca kadınların girebileceği, sahibi ve garsonlarının da bayan olacağı "Kesme Şeker Kadınlar Kahvehanesi" açılıyor.

Konuyla ilgili, Kadınlar Kahvesi işletmecisi Ülker Has "İş hayatının içinde yer almaktan çok mutlu olduğunu, kendisi gibi bir işte çalışıp aynı zamanda ev işlerini de yapan bayanları düşündüğünü, ve bu bayanların günün stresinden uzaklaşmak için kendilerine ait bir mekana ihtiyacı olduğunu, bunun için de en önce bir şey yapılması gerekiyorsa bunu ben yapmalıyım diyerek yola koyulduğunu eşi Ali beyinde kendisine çok destek olduğunu" söyleyen Ülker hanım, Tekirdağ da var olan bir eksikliği dolduracaklarını, bayanların evlerinin rahatlığında restaurant konforunda bir mekanda bir araya geleceklerini sohbet ederek mekanın hizmetlerinden yararlancaklarını belirtti.

Açacağı işletmenin 3 ayrı bölümünün olacağını aynı zamanda kahvehaneler de olan tüm oyunların yanı sıra bayanların toplantı ve özel günlerini de burada gerçekleştirebileceklerine dikkat çeken Has.

Mekanın erkeklere kapalı olduğunu, bayanların kız kıza sohbet edebilecekleri Tekirdağ da tek mekan olacağını söyledi.

Tekirdağ bayanlar kahvesinin 26 Aralık 2009 da Tekirdağ Avukatlar sokağında açılacağını duyuran Ülker Has tüm bayanları kahve içmeye davet etti.