info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Çok Sayıda İçkili Mekan Ramazan Ayında Kapanıyor

Tekirdağ da çok sayıda içkili mekan ramazan ayında kapanıyor

Tekirdağ merkezde yer alan çok sayıda içkili işletme Ramazan ayı süresince kapalı kalıyor. Meşhur içkisiyle bilinen Tekirdağ, meraklısına hizmet verdiği içkili Restaurantları ile şehre gelen çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Ramazan ayı içerisinde içki satışı yapan çok sayıda işletme ve Restaurantlar kapılarına astıkları “RAMAZAN AYI NEDENİ İLE KAPALIYIZ Bayramın 2. gününe kadar Hoşçakalın Hayırlı Ramazanlar” yazılarıyla işletmelerinde Ramazan ayı süresince içki satışı yapmıyorlar. Tekirdağ sahilde yer alan içki satışı yapan bazı eğlence mekanları da Ramazan ayı süresince işletmelerinde alkollü içki satışını durdurduklarını ve alkolsüz içecek satışı ile Ramazan ayını tamamlayacaklarını dile getiriyorlar.

Tamamıyla kendi istekleri ve tercihleriyle, yıllardır bu şekilde hizmet verdiklerini belirten işletme sahipleri; “yılda bir ay süresince içkili işletmelerimizi kapatıyoruz, Ramazan ayının sona ermesiyle işletmemiz yeniden normal düzeni ile faaliyetlerine devam ediyor.

Bizlerde, yurt içi ve yurt dışından gelen müşterilerimizde bu mübarek ay içinde satış yapmadığımızı bilirler ve bu ay içinde tüketilmesini uygun görmediğimiz içkinin hiç satışını hiç yapmayız diyorlar.”

Tekirdağlılardan da tam destek gören esnaflar Ramazan ayı süresince kapattığımız dükkanlarımızda, gerekli gördüğümüz bakımları yapar ve faaliyette olmadığımız bir ayı bu şekli ile değerlendiririz diyorlar.

Her kesimden takdir toplayan bu davranış ile Tekirdağlı esnaflar Türkiye de her şehirde bulunan ve kendileri gibi işletmecilik yapan çok sayıda meslektaşlarına örnek olacak gibi görünüyor.