info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Esrar ve Kaçak Sigara Operasyonu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 4 kilogram esrar

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 4 kilogram esrar maddesi ve 8 bin 692 adet kaçak sigara paketi ele geçirdi.

İl merkezinde gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler bir şahsın elindeki esrar maddesini satmaya çalıştığı bilgisi üzerine düzenlediği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı. Yapılan baskında 4 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Çorlu ilçesinde dört ayrı adrese yapılan baskınlarda biri kadın 4 kişi gözaltına alınmış ve 8 bin 692 paket kaçak sigara ele geçirildi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Emniyet Müdürlüğümüzce Tekirdağlı vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, sağlığı ile oynamak isteyen ve illegal olarak faaliyet gösteren tüm şahıslara karşı çalışmalarımız hız kesmeden, etkin ve kararlı bir şekilde devam ettirilecektir. Yapılan operasyonlarda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. dedi.