info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Freni Boşalan Kamyon Takla Attı: 1 Yaralı

Tekirdağ da freni boşalan kamyon takla attı. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Malkara dan İstanbul istikametine giden Muhammed Yılmaz (28) yönetimindeki 23 ET 409 plakalı kamyon, freni boşalması sonucu kontrolden çıktı. Yaklaşık 300 metre kontrolsüz giden aracın sürücüsü, 100. Yıl kavşağındaki geldiğinde önünde kırmızı ışıkta bekleyen Adil Bağır ın (48) kullandığı 34 DK 3331 plakalı araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Takla atarak orta refüje çıkan kamyonda bulunan sürücü Yılmaz hafif şekilde yaralandı. Takla atan kamyonun taşıdığı taşlar ise etrafa saçıldı.
İstanbul a doğru giderken bir anda kazanın meydana geldiğini anlatan sürücü Adil Bağır, "Ben kırmızı ışığa geldiğimde yavaşladım. Sonra birden üzerimde taş ve topraklar gördüm. Sonra arka camın kırıldığını fark ettim. Bir anda kamyon, sanırım bana çarpmamak için orta refüje çıktı. Ben de ne olduğunu anlayamadan kamyonu önümde gördüm. Çok şaşkınım" diye konuştu.
Kaza nedeniyle kavşak trafiğe kapatılırken, kamyonun taşıdığı taş ve toprakları belediye ekipleri kepçeler ile temizledi. Takla atarak orta refüje çıkan kamyon ise, uzun süren uğraşların sonunda vinç ile kurtarıldı. Kamyon sürücüsü Muhammed Yılmaz, Tekirdağ Devlet Hastanesi nde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.