info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Gençe Alt Geçidi Kullanmayınca Araç Çarptı

Otomobil çarptı kaçtı, 18 yaşındaki Enes öldü

 

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde altgeçidi kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalışan 18 yaşındaki Enis Bozoklu'ya otomobil çarptı. Talihsiz genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü bir süre karakola teslim oldu. "Çok korkmuştum. Ambulans geldiğini görünce çarptığım kişi adına biraz rahatladım" diyen sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Sultanköy'de bir mağazada çalışan Enes Bozoklu (18), dün işten çıktıktan sonra, asfaltlama çalışmaları nedeniyle tek yönü kapatılan yoldan arkadaşlarıyla yolun karşısına geçmek isterken, İstanbul'dan Tekirdağ yönüne giden 34 UMA 93 plakalı Alaaddin D. (20) yönetimindeki otomobil çarptı. Sürücü olay yerinden kaçarken, Bozoklu, olay yerine çağrılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Bozoklu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Jandarmanın yaptığı çalışma sonucu sürücünün kimliği belirlenirken, jandarma karakolunu telefonla arayan sürücü Alaaddin D. teslim oldu. Sürücü ifadesinde gencin aniden yola fırladığını, kendisinin hızlı gitmediğini söyleyerek, "Bu çarpmadan sonra ben hemen duracak oldum, ancak otomobilin içerisinde bulunan arkadaşlarım bir panik havasında çıldırmış gibi bağırdıklarından korku ve endişeyle ne yapacağımı bilemedim. Durmayarak ilerlemeye devam ettim, biraz ileride duracak gibi oldum ancak çok korkmuştum ve o esnada karşımdan bir ambulans geldiğini gördüm. Çarptığım kişi adına biraz rahatladıktan sonra yoluma devam ettim" dedi. İstanbul'a döndükten sonra olaydan büyük üzüntü duyduğunu ve kendisini çok rahatsız hissettiğini belirten Alaaddin D., jandarmayı arayarak teslim olduğunu söyledi ve "Çok üzgünüm. Böyle olmasını hiç istemezdim" dedi. İfadesi alındıktan sonra Marmara Ereğlisi adliyesine götürülen Alaaddin D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.