info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da İntihar - Banyoda Kendini Astı

Tekirdağ Altınova Mahallesi Uydukent Sitesi B Blok ta oturan (41)yaşındaki Bulgaristan göçmeni Aysel Hakkı evin banyosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle boynuna çamaşır ipliği bağlayıp kendini asarak intihar etti.

Tekirdağ Altınova Mahallesi Uydukent Sitesi B Blok'ta oturan (41)yaşındaki Bulgaristan göçmeni Aysel Hakkı evin banyosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle boynuna çamaşır ipliği bağlayıp kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre kısa bir zaman önce İstanbul’dan Tekirdağ’a taşınan Aysel Hakkı burada gündelik ev temizliği işleri ile geçimini sağlıyordu ve hayatını zor idame ettiriyordu sıkıntıları vardı. Tekirdağ’da M.E.P isimli kişiyle tanıştı ve evlenmek üzere karar aldılar fakat evlenmek için Bulgaristan’dan bazı evraklar gerekiyordu. Bir türlü gelmeyen bu belgeleri sıkıntı yapıp strese girmişti.

BANYODA ÇAMAŞIR İPİYLE KENDİNİ ASTI

Edinilen bilgiye göre beraber yaşadığı baklava ustası emekli, M.E.P evden bankaya kaldıkları dairenin kirasını ödemek için gittikten sonra Aysel Hakkı banyoda çamaşır ipliği ile kendini tavana asarak hayatına son verdi. Bankadan dönen M.E.P banyonun ışığının yandığı görerek söndürmeye gittiğinde Aysel Hakkı’nın tavana asılı cesedi ile karşılaştı. Hemen 112 acil yardım ekiplerini aradı olay yerine gelen sağlık ekipleri Aysel Hakkı’yı hayata döndürmek için yaklaşık bir saat uğraşmasına rağmen bir türkü hayata döndüremediler. Polis M.E.P'i göz altına alarak emniyette sorgulamaya aldı. Soruşturma çok yönlü devam ediyor .

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber