info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Mobilya Ustası Bıçaklanarak Öldürüldü

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde mobilya ustası 28 yaşındaki Ömer Gönül, gittiği meyhanede tartıştığı işyeri sahibi Serkan ve Volkan Doğan kardeşlerin bıçaklı saldırısı sonucu öldü.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde mobilya ustası 28 yaşındaki Ömer Gönül, gittiği meyhanede tartıştığı işyeri sahibi Serkan ve Volkan Doğan kardeşlerin bıçaklı saldırısı sonucu öldü. 
 
Olay, dün gece Nusratiye Mahallesi Menekşe Sokak'taki 28 yaşındaki Serkan ve 33 yaşındaki Volkan Doğan'ın işlettiği meyhanede meydana geldi. Kapanış saati olan 24. 00'da meyhaneye gelen Ömer Gönül, 2 kardeşten içki istedi. Ancak kardeşler, temizlik yapıldığını ve işyerini kapatacaklarını belirterek servis açmadı. Bunun üzerine meyhaneden çıkan ve bir süre sonra tekrar gelen Ömer Gönül, içki istedi ve işyeri sahibi iki kardeşle tartışmaya başladı. Tartışma kapı önünde kavgaya dönüşünce Ömer Gönül, sağ kasığına aldığı tek bıçak darbesi ile kanlar içinde yere yığıldı. Paniğe kapılan iki kardeş ise kaçtı. O sırada sokaktan geçen bir vatandaşın haber vermesiyle gelen gelen sağlık ekipleri, Ömer Gönül'ü Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen Gönül kurtarılamadı. 
 
Olaydan sonra kaçan iki kardeşten Volkan Doğan polis tarafından yakalandı ve çıkartıldığı mahkemece 'Adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Pınarhisar Cezaevi'ne gönderildi. Olaydan sonra kaçan Serkan Doğan ise aranıyor. Soruşturma sürüyor.