info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Operasyonda 8 kişi tutuklandı

Tekirdağ Çerkezköy savcılığının talimatı üzerine, İstanbul ve İzmir i de kapsayan operasyonda, Çerkezköy, Muratlı ve Saray ilçelerinde 14 ev ve iş yerine eş zamanlı baskınlar yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, baskın yapılan ev ve iş yerlerinde 6 çalıntı otomobil, 2 ruhsatsız tabanca, 83 tabanca fişeği, 22 araç anahtarı, 1 er adet araç çalıştırma aparatı, daktilo, numaratör takımı, 5 oto plakası, 4 araç tescil belgesi, 6 oto teybi, 4 araç şasi numarası levhası ve çalıntı araçlara ait çok sayıda araç seti ve avadanlıklarının ele geçirildiği ifade edildi.8 kişi tutuklandı.
Suç örgütüyle birlikte hareket ederek suç işleyen ve Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulanan 21 kişiden 12 sinin Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği ve 8 inin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çerkezköy kapalı cezaevine konulduğu bildirildi.
Yapılan incelemede, organize suç örgütünün, trafik kazasına karışmış ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumda olan araçları sahiplerinden trafikten düşürmek vaadiyle satın aldıktan sonra şasi ve motor numaralarını başka çalıntı araçlarda kullanıldıklarının tespit edildiği bildirildi.
Operasyonda ele geçirilen 6 aracın İstanbul kriminal laboratuvarına gönderilerek, gerçek sahiplerinin bulunduğu kaydedildi.