info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Otomobil Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı

Tekirdağ Altınova da sabah erken saatlerde işine yetişmek için acele eden 59 AH 859 plakalı otomobil sürücüsü Hayati A.(31)yol üstünde bulunan park halindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta sıkışan Hayati A., ağır yaralandı.

Tekirdağ Altınova'da sabah saat 08.00'da işine gitmek için Barbaros beldesinde yola çıkan Hayati A.(31) Altınova girişine geldiğinde zeminin ıslak olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki kamyona arkadan çarptı. Ön tarafı dağılan otomobilde sıkışan sürücünün yardımına etrafta işe giden vatandaşlar yetişti.  Çarpmanın etkisi ile araçta sıkışan Hayati A. vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen, 112 acil yardım ve kaza kırım ekiplerince sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı. Ambulans ile Tekirdağ Devlet Hastanesine götürdüler burada tedavi altına alınan Hayati A. nın tedavisinin sürdüğü durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Kazadan dolayı yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol araçların kaza yerinden kaldırılmasından sonra araç geçişine açıldı.