info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Polis 84 Yaşındaki Kadını Yanmaktan Kurtardı

Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Aslı Apartmanı C Blok ta prizde unutulan su ısıtıcısından çıkan yangın sonucu evin tamamını duman kapladı.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri komşulardan evde 84 yaşındaki Nuran Durum adlı yaşlı kadının bulunduğunu öğrenince dumana rağmen itfaiyeyi beklemeden daireye girerek yaşlı kadını boğulmaktan son anda kurtardılar.
 
84 yaşındaki Nuran Duran adlı kadının su ısıtmak için prize taktığı ısıtıcıyı unutup uykuya dalması ile fazla ısıdan kabloların tutuştuğu ve mutfağın tamamına sıçradığı belirtildi. Dumanı fark eden yaşlı kadının komşuları kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayınca 110 İtfaiye ve 155 Polis İmdat telefonlarını aradılar. Olay yerine çok yakın olan polis ekipleri evde yaşlı bir kadının olduğunu öğrenince daireye girerek 84 yaşındaki Nuran Durum'u apartmanın havalandırma boşluğuna çıkararak temiz hava almasını sağladı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. 112 Acil Yardım ekipleri de gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra yaşlı kadının durumunun iyi olduğunu belirttiler.