info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Serinlemek İçin Denize Giren Genç Boğuldu

Tekirdağ ın Yeniçiftlik beldesinde serinlemek için denize giren genç, boğularak hayatını kaybetti. Ölen gencin, asker olduğu ve bir süre önce dağıtım iznine geldiği öne sürüldü.

 

Tekirdağ'ın Yeniçiftlik beldesinde serinlemek için denize giren genç, boğularak hayatını kaybetti. Ölen gencin, asker olduğu ve bir süre önce dağıtım iznine geldiği öne sürüldü.
 
Alınan bilgiye göre, Sadrettin Kaya (21) Yeniçiftlik Plajı'na gelerek denize girdi. Bir süre denizde su yatağı ile yüzen Kaya, derine gittiğini fark edince birden panik yaparak deniz yatağından düştü. Bir süre su üzerinde çırpınan Kaya, gücünü yitirerek suya gömüldü. Olayı gören vatandaşlar genci kurtarmak istediler. Vatandaşların tüm aramalarına rağmen Kaya bulunamadı. 112 Acil Servis ve Sahil Güvenlik ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından Sadrettin Kaya'nın cesedini buldu. Gencin cesedi yapılan incelemenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.