info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Sivil Kıyafetli Öğrenciler Ders Başı Yaptılar

Tekirdağ da çok sayıda okulda öğrenciler okula düzenlemenin sağlamış olduğu yenilik ile serbest, günlük elbiseleriyle dersbaşı yaptılar.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerine dair usul ve esasları düzenleyen 2012/3959 Sayılı Yönetmelik; Bakanlar Kurulu Kararı ile bugün (27 Kasım 2012) tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bugün ise Tekirdağ da çok sayıda okulda öğrenciler okula düzenlemenin sağlamış olduğu yenilik ile serbest, günlük elbiseleriyle dersbaşı yaptılar.

Tekirdağ 50. yıl ortaokulu’n da okuyan öğrenciler okul servislerinden günlük kıyafetleriyle inerek okullarına girdiler. Herhangi bir kontrolün yapılmadığı günlük sivil kıyafetli öğrenciler derslerine normal şekilde girdiler.

Durumdan memnun olduklarını söyleyen öğrencilerin çoğunun eşofman tarzı rahat günlük kıyafetleri tercih etmiş olması göze çarpan bir başka dikat çekici noktaydı. Konu hakında konuşan veliler her düzenlemenin ve yeniliğin sıkıntıları olacağını ancak kısa sürede o sıkıntılarada çözümler üretileceğine inandıkalarını söylediler.