info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da su borcunu ödemeyenler dikkat

Tekirdağ Belediyesi su kesme bağlama ekipleri tarafından, Aydoğdu Mahallesi nde oturan borçlu abonelerin suları kesildi.

Tekirdağ Belediyesi su kesme bağlama ekipleri tarafından, Aydoğdu Mahallesi nde oturan borçlu abonelerin suları kesildi.2 fatura ödemeyen abonenin sularının kesildiğini hatırlatan Belediye yetkilileri, 1992 yılından kalan borçlar var. Belediye yönetimleri yıllardır Aydoğdu Mahallesi nde su borçlarını tahsil etmediği halde su verilmeye devam edilmiş. Su saatleri okutulmadığı için yüklü miktarda alacağımız var. Eğer alacaklarımızı tahsil etmezsek kanun gereği suç işler durumuna düşebiliriz. Biz belediyemizin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkıyoruz. Su borcu olan abonelerimizi uyarıyoruz. Uyarılara rağmen borcunu ödemeyen abonelerin de sularını kesmeye başladık. Belediye olarak borcunu ödeyen ile ödemeyeni bir tutamayız. Bu bağlamda su borcu olan tüm abonelerimizi, mağdur olmamaları için borçlarını ödemeye çağırıyoruz dediler.
Öte yandan Aydoğdu Mahallesi nde su borcu bulunan toplam 316 abonenin suları borçlar ödenmediği takdirde belirli bir program doğrultusunda kesilecek.