info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da trafik kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Tekirdağ dan Malkara istikametine giden otomobilin sürücüsünün, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi ve köy öğretmenlerini şehir merkezine taşıyan servisle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 4 ü ağır 20 kişi de yaralandı.

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi nde İngilizce öğretmenliği eğitimi alan Selvin N.(28), annesini de alarak 59 AH 262 plakalı otomobilleri ile Edirne nin Keşan ilçesine gitmek için yola çıktı. Anne ve kız Malkara istikametine 25 nci kilometreye geldiklerinde sürücü Selvin N. iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracı kontrol etmekte zorlanan genç kadın, yolun karşı şeridine geçti.

Genç kadının otomobili bu sırada İğnecik köyünde görevli öğretmenleri taşıyan Ömer Dinçer in kullandığı 59 M 1613 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Kaza sonucu yolun kenarına savrulan otomobil içerisinde bulunan ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen 46 yaşındaki Belgin N. olay yerinde hayatını kaybetti. Kızı Sevli N. ise ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırıldı.

Öğretmen servisinde bulunan Meltem Çiçek, Atiye Sökük, Abdülhamit Genç ve otomobilin sürücü Selvin N. ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Serviste bulunan İnecik Köyü İlköğretim Okulu öğrencisi Neşe Midil(13) ve Elif Nur Yorulmaz(13), öğretmenler Kamile Özel, Ahmet Özker, Duygu Ekiz, İsmigül Diken, Turgut Çiftçi, Erdem Demircan, Hakan Oral, Nalan Yılmaz, Sabriye Ayten, Şenel Bekdemir, Meltem Tekdemirkoparan, Bahar Aydık, Sabriye Ayten ve minibüs sürücüsü Ömer Dinçer, Tekirdağ Devlet Hastanesi nde tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.