info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Trafik Polislerinden Bayram Uygulaması

Polisler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardıkları sürücülere şeker ve çikolata ikram etti

Çorlu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardıkları sürücülere şeker ve çikolata ikram etti.
 
E-5 Karayolu'nda trafik denetimleri yapan ekiplerle birlikte sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyaran Çorlu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Cavit Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle bayramlarda çok fazla kazayla karşılaştıkları için böyle bir uygulama gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
Sürücülerin, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldığını vurgulayan Yılmaz, "Bayramlarda çok yoğun trafik oluyor. Bunun için biz de ekiplerimizle yaptığımız denetimlerde, sürücüleri kurallara uymaları ve hız sınırını aşmamaları konusunda ikaz ediyoruz. Ayrıca yol haritası ve bilgilendirici broşür de dağıtıyoruz" diye konuştu. 
 
Yılmaz, sürücülere şeker ve çikolata ikramında da bulunduklarını aktararak, "Kurallara uyarak emniyet kemerini takıp yolculuk yapan sürücülerimize de teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
"Geç geldi desinler, geçmiş olsun demesinler"
 
Denetimler sırasında sürücüleri uyarırken, kendi sloganlarını da sık sık paylaştıklarını belirten Yılmaz, "Hız limitlerini aşmayarak kurallara göre araç kullanmaları konusunda uyardığımız sürücülerimize, 'Geç geldi desinler, geçmiş olsun demesinler' diyoruz" şeklinde konuştu.
 
Yılmaz, Bayram süresince denetimlerin devam edeceğini ve seyyar radar uygulamaları da yapılacağını kaydetti.