info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
40.8507
Dolar Satış
:
40.9243
Euro Alış
:
47.3729
Euro Satış
:
47.4582
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Uçurtma Şenliği

Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklara “Uçurtma Şenliği” Düzenlendi.

Vali Zübeyir KEMELEK ve eşi Zehra KEMELEK’in himayelerinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında İlimizdeki Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerinde kalan çocukların katıldığı “Uçurtma Şenliği”  düzenlendi.

Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerinde kalan 150 çocuğun katıldığı şenliğe Vali Zübeyir KEMELEK ve eşi Zehra KEMELEK, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI ve eşi Mürvet KOCAKUNDAKÇI, Garnizon Komutanı Ömer Faruk KÜÇÜK’ün eşi Fatma KÜÇÜK, Belediye Başkanı Adem DALGIÇ’ın eşi Münevver DALGIÇ, İl Emniyet Müdürü Ali YILMAZ ve eşi Emine YILMAZ,  ve daire müdürleri katıldı.

Uçurma Şenliğinde  çocuklarımız müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler, hazırlamış oldukları gösteri ve skeçleri sunarak, uçurtmaları uçurarak gökyüzünü süslediler.