info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ da, emniyet güçlerince yapılan operasyon sonucu 180 gram toz esrar ile 187 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Tekirdağ da, emniyet güçlerince yapılan operasyon sonucu 180 gram toz esrar ile 187 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Emniyet Müdürlüğü binasındaki toplantı salonunda yaptığı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, İstanbul dan Tekirdağ a mavi renkli bir otomobil ile uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını aldığını belirtti.

Bunun üzerine aracın plaka tespiti için çalışmalara başladıklarını bildiren Çelikbilek, getirilecek uyuşturucuların Aydoğdu Mahallesi nde satılacağı bilgisinin edinildiğini ifade etti.

Daha sonra, Aydoğdu Mahallesi Bademlik Sokak üzerinde 34 plakalı mavi renkli bir otomobilin görüldüğünü ve aracın beklenen araç olabileceğinden şüphelendiklerini anlatan Çelikbilek, otomobilin etrafında tedbir alınarak otomobil sahibini beklediklerini ifade etti.

Çelikbilek, otomobilde yapılan aramada, otomobilin arka alt tarafında bulunan eksozu ile yan tarafında bulunan ince boruya bağlanmış çoraba sarılmış 3 ayrı şeffaf poşet içinde 180 gram toz esrar maddesi, 2 adet ağzı kilitli şeffaf poşet içinde de üzerlerinde kalp logosu bulunan pembe renkli toplam 187 adet extacy olarak tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildiğini kaydetti.

Gözaltına alınan otomobil sahibi H.Ş nin, satmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli makamlara sevk edildiği bildirildi.