info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Devlet Hastanesi başarılı hizmetlerine yeni bir halka ilave etti

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr Cengiz Becerir, "İnsanların en huzurlu mekânları kendi evleridir ve en iyi sağlık hizmeti de yaşlılıklarında insanımıza bu huzurlu mekânlarda verilebilir" dedi.

Hastane hizmetlerini en iyi ve çağdaş ortama getirmek için çalışmalarının sürdüğünü ve yeniliklerin peşpeşe gerçekleştiğini söyleyen Becerir, Doktor, Hemşire, Sağlık memuru ve Terapistlerden oluşan profesyonel kadrosuyla başlatılan bu hizmet hasta ve yakınları tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Hastane kadrosundan kurulan evde bakım hizmetleri biriminin, profesyonel yönetici kadrosu, konusunda deneyimli uzman hekim, Fizyoterapist, Psikolog, Diyetisyen, Hemşire, Sağlık memuru ve Diğer Yardımcı Sağlık Personelince sağlık bakımı hizmeti sunulduğunu söyleyen Becerir, "Özellikle yaşlılarımızı hastane ortamında uzak ev ortamında tedavi etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Doktor, Hemşire, Sağlık memuru ve Terapistlerden oluşan profesyonel ekibin gerçekleştirdiği tedavi sürecinin hasta ve yakınlarınca çok ön4emli bir hizmet şekli olduğunun kendilerine sürekli aktarıldığını ifade eden Becerir, bu hizmetin gelecekte daha de gelişeceğini belirtti.

Becerir şunları kaydetti. "Öncelikle yaşlı hastalarımızın bu hizmetten yararlanabilmeleri için yakınları hastanemizin 2625355 (dahili 130) telefonunu aramalıdır. Bu hizmetin daha iyi verilebilmesi için sadece hastane ortamında kalamayacak hastalara öncelik verilmesini ve yakınlarının buna göre müracaat etmelerini bekliyoruz. Müracaatlarda Ev ve hastane kavramının iyi algılanması, ev hizmetlerinin daha iyi boyutlara gelmesini sağlar. Hasta yakınlarından bunu özellikle rica ediyor ve evde bakım ekibini buna göre davet etmelerini bekliyorum. Bu arada bu hizmetimizden olayı duydukları memnuniyetlerini bizlere aktaran insanımıza da teşekkür ediyorum."