info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Devlet Hastanesi Online Randevu Sistemi Hizmete Girdi

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op.DR. Cengiz Becerir tarafından yapılan duyuruda; Bakanlığımız bünyesinde hizmet vermekte olan MHRS (merkezi hastane randevu sistemi) ne telefon ile (182) randevu alınmakta, ayrıca bakanlığımızın yeni uygulamaya açtığı online randevu sistemi ile randevu alıma imkanı sağlanmıştır.

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op.DR. Cengiz Becerir tarafından yapılan duyuruda;”Bakanlığımız bünyesinde hizmet vermekte olan MHRS (merkezi hastane randevu sistemi)' ne telefon ile (182) randevu alınmakta, ayrıca bakanlığımızın yeni uygulamaya açtığı online randevu sistemi ile randevu alıma imkanı sağlanmıştır.
Vatandaşlarımız bundan sonra online randevu almak için hastanemiz web sayfasından girerek randevularını alabilecektir. Ayrıca telefon (182) ile randevu alınması devam etmektedir.” Denildi.
Online randevu hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar Tekirdağ Devlet Hastanesi Resmi İnternet sitesinden yada http://85.111.7.201/Vatandas/giris.jsp?saglikKurumuHastaneKodu=1053 adresine giriş yaparak Tc Kimlik No ve şifreleri ile hizmetten faydalanabilirler. Parolası olmayan vatandaşlar ise yeni kayıt bölümünü doludurarak parola edinebiliyorlar.