info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Diyarbakır Kars ve İstanbulda Uyusturucu Operasyonu

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce kaçakçılık olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu yakalanan 10 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nce kaçakçılık olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu yakalanan 10 kişi tutuklandı.
 
KOM ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 6 aydır çalışma yürütülüyordu. Yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda toplam 6 kilo esrar maddesi, 80 adet Extacy hap ele geçirildi. Olaylarla ilgili 10 şüpheli yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
 
Bahse konu soruşturmaların tamamlanması adına Kars, Diyarbakır, İstanbul ve Tekirdağ illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 11 şüpheli daha yakalanarak ifadelerine başvuruldu ve konu ile ilgili adli süreç devam ediyor.
 
Ayrıca, Kasım ayının ilk haftası içerisinde İl Merkezi, Sarıkamış ve Susuz ilçelerinde yapılan toplam 9 operasyonda 12 bin 667 paket kaçak sigara, 26 gram esrar, 1 adet Extacy, 2'si ruhsatsız,1'i kuru sıkı olmak üzere 3 adet silah, söz konusu silahlara ait 71 adet fişek ve 1 adet sahte çek ele geçirildi. Söz konusu olaylarla ilgili olarak 19 şüpheliye işlem yapılmıştı.
 
Emniyetten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelemiz,kararlılıkla devam edecektir" denildi.