info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Eski Araçlarını Satıyor

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne ait Hek ve Hurda taşıtların 4645 Sayılı Kanunun uygulanmasına ilişkin çıkartılan yönetmeliğin 38. maddesine istinaden mübadele yolu ile toplu olarak satışı yapılacaktır.

1-            Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne ait Hek ve Hurda taşıtların 4645 Sayılı Kanunun uygulanmasına ilişkin çıkartılan yönetmeliğin 38. maddesine istinaden mübadele yolu ile toplu olarak satışı yapılacaktır.
2-            Mübadele işlemine esas olacak değer kapalı teklifler alındıktan sonra en yüksek fiyat üzerinden açık artırma usulü ile belirlenecektir.
3-            Mübadelede Hek ‘e ayrılan 17 adet araç kullanılacaktır.
4-            Mübadele sonucunda alınacak yeni araçların marka ve modelleri idarece tespit edilecektir. Satılacak araçların bedelleri firma tarafından idarenin koordinesinde yeni araçların alındığı firmaya veya şirkete ödenecektir.
5-            Mübadele işlemi 22/10/2013 tarihinde Saat:14.30 ’da Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Yolu Caddesi Üzerinde bulunan Hizmet Binasının, 7. katındaki Lojistik Şube Müdürlüğünde yapılacaktır.
6-            Mübadeleye katılacak isteklilerin Tekirdağ Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğüne yatıracakları 50,00 (Elli) TL karşılığından İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğünden Şartname Almaları Zorunludur.
7-            Taşıtlar görüldükleri duruma göre Mübadele edilecek, araç dosyalarında ve listelerde bulunan hususlar bilgi mahiyetinde olup; mevcut araç kusurlarından idare sorumlu değildir.
8-            Mübadele işlemi sonucunda alıcı ile idare arasında protokol yapılacak olup, protokoldeki hususlara taraflar uyacaktır.
9-            Mübadeleye katılan katılımcılar mübadele başlama saatinden en geç 5 dakika önce şartnamede belirtilen evraklarla birlikte kapalı zarf içerisinde teklifini idareye teslim edecektir.
10-        Katılımcının mübadele işlemi için sunacağı ilk teklifine ait zarfının ağzı kapalı olacak ve zarfın arkasına “Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Araç Mübadelesi Teklif Zarfı” ibaresi yazılarak zarfın her iki yüzü katılımcı tarafından kaşelenip, imzalanacaktır.
11-        Mübadele işlemi ile ilgili geniş bilgi Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğüne ait 0282 261 20 94 ve 0505 318 59 00 ‘dan dâhili (64 15) numaralı telefonlardan alınabilecektir.