info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Şubesi Operasyonları!

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri bir istihbaratı değerlendirerek gerçekleştridkleri operasyonda 2 şahısın İstanbul dan Tekirdağ a uyuşturucu getirerek satacakları bilgileri elde edildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri bir istihbaratı değerlendirerek gerçekleştridkleri operasyonda 2 şahısın İstanbul'dan Tekirdağ'a uyuşturucu getirerek satacakları bilgileri elde edildi. Tekirdağ Otogar'ında yakalanan 2 kişi üzerinde 1000 gr. toz esrar yakalandı. Yakalanan G.S ve O.A isimli şahıslar adliye ye sevk edilmiş yapılan sorguları sonrasında tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince gümrük kaçağı sigara satışı yapan  şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde bandrolsüz gümrük kaçağı sigara satışı yaptıkları tespit edilen 11 farklı ikamet ve iş yerine Cumhuriyet Savcılığınca alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan operasyonda Tekirdağ Merkezde ilk defa böyle büyük miktarda kacak sigara ve viski yakalandı!.

Yakalanan 19.543 kaçak sigara, 92.900 gr. kıyılmış tütün, 63 paket ve 28 adet puro, 3 şişe viski ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonla ilgili olarak 9 kişi yakalandı. Yakalanan F.K ve Ö.D isimli şahıslar evrakları tamamlandıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına çıkarılacaklar.

Ele geçirilen kaçak sigaralar,içki ve purolar Tekirdağ Gümrük Müdürlüğüne teslim edilecek.

Yapılan operasyonlarla ilgili Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek  "Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm çalışmalarımız etkin ve kararlı bir şekilde devam ettirilecektir." dedi