info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’dan AK Parti’ye Ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Soner Çizen’le görüştü. Geçtiğimiz ay Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Soner Çizen’e iade-i ziyarette bulundu.

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek,  İl Başkanı Soner Çizen’le görüştü.
Geçtiğimiz ay Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Soner Çizen’e iade-i ziyarette bulundu.
İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Tekirdağ’a atandığını hatırlatarak, göreve başladığı günlerde kendisine tebrik ziyaretinde bulunan kurumlara ve kişilere iade-i ziyarette bulunduğunu aktardı.
Ali Yılmaz, Tekirdağ’ın huzur kenti olarak kalması için güvenlik güçlerinin huzur ve sükunu sağlama noktasında her türlü çabayı gösterdiğine vurgu yaptı.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen de, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın  ziyaretinden duyduğumu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Teşkilatı’nın fedakar çalışmalarını, konu açıldığında her platformda dile getirdiklerini söyledi.
İl Başkanı Çizen, “Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevİ başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.” dedi.
İl Başkanı Soner Çizen’in yanı sıra, bazı il yöneticilerinin de katıldığı ziyaretin sonunda, hatıra fotoğrafı çekildi.