info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyetinden 4000 öğrenciye Konferans

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube müdürlüğü İl genelinde bulunan 57 lisenin öğrencilerine Gençlik ve Terörizm konulu konferans verildi.

Yaklaşık olarak 4000 öğrenciye verilen konferansta terör örgütlerinin gençleri nasıl kandırdıkları, ülkenin bölünmez bütünlüğünü nasıl tehlikeye soktukları anlatıldı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada " Ülkemizin bölünmez bütünlüğü veya rejimi aleyhine faaliyet gösteren terör örgütlerinin yapmış oldukları propagandaları, etkisiz hale getirmek söz konusu örgütlerin eleman temini konusunda yürüttükleri faaliyetlerle ilgili olarak gençlerimizin terör örgütlerinin kurmuş oldukları tuzaklara düşmelerini önlemek ve terör örgütlerinin gerçek yüzleri hakkında gençlerimizi bilinçlendirmek ve Milli Şuur , Beraberlik duygusunu pekiştirmek amaçlı 57 liseden yaklaşık 4000 öğrenciye Gençlik ve Terörizm konulu video ve slayt gösterimleri yardımıyla konferans verilmiştir" denildi. Gerçekleştirilen konferanslar sonucunda yapılan anketler çerçevesinde de konferansların gençler üzerinde olumlu bir etki yarattığı ve bu tür konferansların sürekli yapılması istendiği belirtildi. Konferans sonunda öğrencilere kalem ve bloknotun yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.