info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Engelleri Sporla Aşacak

Tekirdağ’da engelli gençler, engelleri Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları ile aşacak.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, engellilerin sporla sosyal hayata katılmasını sağlamak ve özel etkinliklere hazırlanan sporcuları eğitmek amacıyla yaz spor okulları kayıtları başladı. Kayıtların tamamlanması ile yaz spor okullarına başlayacak olan engelli çocuk ve gençler, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü uzman antrenörlerden spor eğitimi alacak. 
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, engellilerin spora katılmaları ve engelleri aşmalarına destek olmak amacıyla başlatılan proje kapsamında kayıtların başladığını belirtti.
Engellilerin sosyal hayata katılmasının en güzel yolunun spor olduğunu belirten Kasap "Engelli çocuk ve gençlerimiz için yaz okulları kayıtlarımız başlamıştır. Engellilere destek olmak, onlara spor yolu ile katkı sağlamak bizim en büyük görevimizdir. Uzman antrenörlerimiz aracılığı ile hem spora ilgi duyan hem de Paralimpik oyunlara hazırlanan sporcularımıza destek olmayı amaçlıyoruz" dedi. 
Engelli yaz spor okulları kayıt başvurularının Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden ve müdürlüğün internet sitesinden yapılabileceği belirtildi