info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Fen Lisesi Müdürü Asım Arvas: Yolumuz Çetin, Hedefimiz Büyük.

Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesinde 2012-2013 yılı bütçe ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.

 

Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerin adının yaşatılması için okullara adlarının verilmesinden sonra, yeni ismiyle ilk defa yapılan yönetim kurulu toplantısına, Okul müdürü Asım Arvas’ın konuşması damga vurdu.
 
Yeni sezon için açıklama yapan Arvas, “okulumuzda sadece başarılı öğrencilerin olması bizim için yeterli değildir. Yüzlerinin de her daim gülmesi önemlidir. Yeni eğitim-öğretim yılına, yeni atanmış bir vali ile giriyoruz. Sayın Valimiz, eğitime önem veren genç, dinamik ve değerli bir kişidir. Kendisi bizimle toplantı yapmış ve okullara desteğini belirtmiştir. Bu da Tekirdağ’ın güzide okullarından olan EbruNayim Fen lisesine büyük sorumluluk yüklemektedir. Biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu yol çetin ve zordur. Ama hedeflerimiz de büyüktür. Bunun için mücadelemize, yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz.
 
Çocuklarınız, bizim için öğrenciden öte, geleceğin teminatı olarak, birer emanettir. Eğitim emek ister, destek ister, çaba ister. Bu çetin ve zorlu yolda, tüm velileri yanımızda görmek isteriz.
Eğitime destek sadece maddiyatla olmaz. İlgi gerekir, saygı gerekir, sevgi gerekir.
 
Bu değerli öğrencilere ilginizi, sevginizi ve desteğinizi esirgemeyin. Onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. İnanıyorum ki, gelecekte her biri, hem okulumuzu hem Tekirdağ’ımızı hem de öğretmen ve ailelerini gururlandıracak ve değerli birer meslek erbabı olacaktır. Buraya gelip, çocuklarının yanında olduğunu gösteren tüm velilere desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.
Kaynak : Murat Üretkin