info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ GEGİYD 1.olağan genel kurulu yapıldı

19 Mayıs 2009 da kurulan Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği nin 1. Olağan Genel Kurulu 27 Nisan 2009 da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası nda gerçekleştirildi.

19 Mayıs 2009 da kurulan Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği nin 1. Olağan Genel Kurulu 27 Nisan 2009 da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası nda gerçekleştirildi.

Rekabetin yaşanmadığı ve tam bir birlik mesajı verilerek herkesin mutabık olduğu tek bir liste ile yapılan Genel Kurul da, kurucu Genel Sekreter Nur Erdem ÖZEREN Başkan seçildi. 11 kişilik Kurucu Yönetim Kurulu nun yalnızca 4 kişinin kendi istekleri ile yer almadığı yeni yönetimde 6 yeni isim yönetime katıldı. 13 Kişilik Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

İlker AKBULUTLAR

Yücel AYAZ

Göktuğ GÜNGÖR

Barış KARATEKE

Murat Emre KERVANCILAR

Caner KÖSE

Mestan ÖZCAN

Mustafa ÖZCAN

Nur Erdem ÖZEREN

Tayfun ŞENKAL

Özkan TAŞKINER

Murat TOPRAK

Hüseyin Bahadır YAZICI

Başkanlığı Nur Erdem ÖZEREN e devreden Osman SEREZ, yaptığı açıklamada; Erdem bu ekibin 28 yaşında en genç üyelerinden ve kurucularından biri. Bu nedenle, derneğimizin amacıyla da örtüşecek şekilde yaşa bakmaksızın gençlere yetki verilmesinin örneğini yaşıyoruz. Tekirdağ kamuoyuna yön verecek, her geçen gün daha da güçlenecek olan bu derneğin temellerini atan ekibe kuruluş aşamasında başkanlık etmek benim için büyük gururdu. Bundan sonra da arkadaşlarımız yapacakları çalışmalarla Tekirdağ için, Tekirdağ ın adını Türkiye ye duyuracak projeler üretmeye, bunlar için diğer kurumlarla işbirliği yapmaya devam edeceklerini biliyorum. Yeni başkan ve Yönetimimiz herkese hayırlı olsun. dedi.

Yeni Başkan seçilen Nur Erdem ÖZEREN ise, yaptığı açıklamada; Açıkçası ben bu ekibe başkanlık etmeyeceğim, yalnızca orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncu gibi, belki herkesten çok koşarak, yapacaklarımızı koordine edeceğim. Çünkü zaten bu ekipte herkes başkan olabilecek isimler. Yola çıkış amaçlarımızdan biriyle örtüşecek şekilde aramızdan Tekirdağ ve Türkiye için daha çok başkanlar çıkaracağız inşallah. dedi. Ayrıca bizde yönetim bu 13 kişiden ibaret değil, biz 33 kişilik çok geniş bir yönetim ekibine sahibiz. Tekirdağ için çalışmak ve üretmek isteyen o kadar çok genç arkadaşımız var ki, daha kuruluş dönemimizde sayıyı sınırlamak yerine genişletme kararı aldık. diyerek devam etti.

Yeni Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde komisyon başkanlıkları ve 33 kişilik İcra Kurulu üyelerinin komisyonlardaki görev dağılımının belirlenmesi ardından İcra Kurulu üyelerinin de isimlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.