info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneğinden yazılı açıklama yapıldı.

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneğinden yazılı açıklama yapıldı.

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneğinden yapılan yazılı açıklamada;Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği adı altında toplanan bu ekibin ilk amacının, gelecekte Tekirdağ daki ve Türkiye deki yönetim kadrolarına, donanımlı bireyler yetiştirmek olduğunun bilinmesini ve bu uğurda geniş katılımlı yönetim anlayışı ile herkesin çalışmasına olanak sağlayan bir yapıda olduğunun bilinmesini istemekteyiz.
Bir gerçek var ki, insanlar 40 lı yaşlara geldiklerinde, gerek siyasi partilerden gerekse çeşitli dernek ve kuruluşlardan, her kademede çalışmak için teklif alırlar. Tam da bu safhada, derneğimizin kuruluş amacının ne kadar doğru tespit edildiğini, ne kadar doğru bir amaca hizmet ettiği karşımıza çıkmaktadır. 40 lı yaşlarda tam donanımlı, verilecek görevlerde önceden altyapısı oluşmuş bireyler, herkes için işleri kolaylaştıracaktır. Siz büyüklerimizin de 40 yaşını aşmış insanlar olarak, bu derneğin Onur Kurulu Üyesi olduğunuz gerçeğini de göz ardı etmemenizi istemekteyiz.
Biz çok iyi biliyoruz ki, geçmişte aynı paralelde faaliyete geçen benzer dernekler, gerek ilimizin idari kademesi ile diyalog eksikliğinden, gerekse geniş katılım sağlayamadıklarından, şu anda sadece kâğıt üzerindeler.
Bizim bir iddiamız, bunun da ötesinde bir idealimiz var. Sayın yetkililer, bizi destekleyin! Kullanın! Üreteceğimiz projelere, yapacağımız aktivitelere destek verin! BU ENERJİYE TEKİRDAĞIMIZIN, ORTAK SEVDAMIZ OLAN TEKİRDAĞIMIZIN GERÇEKTEN İHTİYACI VAR! Bilin ki, Tekirdağ için yapılması gereken bir iş, çözülmesi gereken bir problem var ise, artık yanı başınızda böyle bir dernek var.
Tekirdağ ın adını tüm Türkiye ye ve dünyaya duyurmak amacıyla yola çıkan bu gençler, gerek ticari işbirliği anlaşmaları ile gerekse sosyal ve kültürel etkinlikler ile bunu başaracak donanıma sahip olacaklardır.
Derneğimizin daha kuruluş aşamasında, birçok olumsuz ve sert tepki, hatta çeşitli yakıştırmalara maruz kalması, herkes bilsin ki, bizim bu birlikteliğimizi soğutmak yerine, daha da kamçılamaktadır. Derneğimizin tercihinin, taşlansa da meyve veren ağaç olmak yönünde olacağını, bir kez daha yineler, Atatürk ün biz "GENÇLER"e armağan ettiği, 19 Mayıs "Atatürk ün Anma", "GENÇLİK" ve Spor Bayramı nın 90. yıldönümünü "Kuruluş Günü" seçerek herkese gerekli mesajı verdiğimizi düşünmekteyiz.
Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerimiz başta olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, tekrar HOŞGELDİNİZ dileklerimi iletirim.Ecz. Osman SEREZ ? Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı

Denildi