info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İl Devir Tasfiye Ve Paylaştırma Komisyonu Kimlerden Oluştu?

Tekirağ valili internet sitesinde bulunan Tekirdağ Büyük şehir oldu yazısının içeriğinde yer alan 6360 sayılı kanunun geçici 1. Meddesinin 1. Bendi gereğince kurulduğu belirtilen İl Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonun kimlerden oluştuğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Tekirdağ valili internet sitesinde bulunan Tekirdağ Büyük şehir oldu yazısının içeriğinde yer alan 6360 sayılı kanunun geçici 1. Meddesinin 1. Bendi gereğince  kurulduğu belirtilen İl Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonun  kimlerden oluştuğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Tekirdağ Büyük şehir belediyesine bağlanacak olan Barbaros, Kumbağ, Karacakılavuz, ve Banarlı belde belediyelerinin 7 ocak 2013 itibariyle bakanlıktan gelen yazıya göre devir işlemlerinin tamamlanacağı belirten yazı gönderildiği yetkili olan kişi veya kişilerin de açıklanması bekleniyor.

Tekirdağ Valiliği internet sitesindeki açıklamada; Tüzel kişilikleri kaldırılan mahalli idarelerin personeli, taşınır ve taşınmaz malları ile hak, alacak ve borçlarının devir işlemleri için 6360 Sayılı Kanunun geçici 1. maddesinin 1. bendi gereğince İl Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu kurulmuştur. Duyurusu yapılıyor.