info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet ÇELİKBİLEK ten Çorlu TSO yu ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Nejdet ÇELİKBİLEK, 08 Ekim 2009, Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası?nı ziyaret etti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar OĞUZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer GÜNER ve Serkan ERCİLİ tarafından ağırlanan İl Emniyet Müdürü Nejdet ÇELİKBİLEK; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası nın genç ve dinamik yönetiminin, başarılı işlere imza atacağına inancını vurgulayarak; başarılar diledi.

Tekirdağ ve Çorlu nun sosyal yapısı hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, İl Emniyet Müdürü Nejdet ÇELİKBİLEK i, odalarında ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek; Kozmopolit kentimizde güvenlik güçlerimizin, polislerimizin bizlerin, halkımızın yanında olduklarının güvencesini daima hissediyoruz. Yerel basından izlediğimiz başarılarınız ile bizlerde gurur duyuyoruz dedi.