info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası nı Ziyaret Etti

Altayoğlu, "Kurul ziyaretini gerçekleştirdikten sonra aylık olağan toplantısını yaptı. Kendilerini burada ağırlamaktan çok memnunuz" dedi.

Hayrabolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Altayoğlu, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun talimatı ile tüm ülkede olduğu gibi Tekirdağ bölgesinde oda ve borsaların belirlediği, Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda toplanıldığını ifade etti.

Altayoğlu, "Kurul ziyaretini gerçekleştirdikten sonra aylık olağan toplantısını yaptı. Kendilerini burada ağırlamaktan çok memnunuz" dedi.

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Maksut Küçükdişli'de, Genç Girişimciler Kurulunun koordinatör odasının Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olduğunu ve bu sebeple Genç Girişimcilerin kurulduğundan bu yana toplantıların sürekli Çorlu TSO'da yapıldığını belirtti.
Önümüzdeki günlerde Trakya'daki bütün Oda ve Borsalarda olağan toplantıların yapılacağını belirten Küçükdişli, "Bu toplantılar sayesinde, tüm oda ve borsa camiasıyla tanışarak işbirliği ile fikir alışverişinde bulunma imkanı sağlayacağız" dedi

Kurul, daha sonra aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.