info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İskelesinde Yaşanan Kazayla İlgili 4 Kişi Tutuklandı

Günlerdir Türkiye Gündemin de Olan Tekirdağ İskelesinde Yaşanan Kazayla İlgili 4 Kişi Tutuklandı.

 

Geçtiğimiz Pazar günü Tekirdağ limanına Yener c İsimli feribot ile Bandırma’dan çeyiz eşyalarıyla birlikte gelen Eriş ve Gülhan ailesi gemi limana yanaştıktan sonra gece saat 03:30 iskele üstünde hiçbir Kara Palamarı ve deniz Palamarı talep etmeden geminin yanaşmasından sonra ilk çıkan arabanın iskele etrafında hiçbir tedbir ve işaret olmaması sebebiyle sağa dönmesi gerekirken düz devam ederek iskeleden aşağı uçtuğu iddia ediliyor.
Görgü tanıklarının iskele üstünde ilk çıkan çeyiz arabası, bir kamyon ve denize düşen taksinin olduğunu görenler; taksinin kamyonun arkasından denize gittiğini ifade ettiler.
Bu olaydan sonra gazetemizde yapmış olduğumuz geniş açıklamalar, Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muammer Özcan’ın iskele üstünde ve gemi görevlileri,TDİ liman görevlileri ,taşeron firma(AKport) görevlilerinin olayla ilgili alınan ifadeleri doğrultusunda, Liman İşletme Müdürü Ali Markal, İşletme Müdür Yardımcısı, Rahman Çoban, Yener- C Feribotu 2.Kaptanı Ertuğrul Çakır ve Yener C Gemisi 3.Kaptanı Rafet Pala’nın ifadelerini aldıktan sonra ihmalleri bulunduğu gerekçesiyle mahkemeye sevk etti .zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tekirdağ T tipi kapalı cezaevine götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma daha detaylı olarak devam ediyor. Bu 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan bu gün tutuklananlardan başka daha kişilerinde halen soruşturmaları devam ettiği açıklandı.