info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İsviçre de tanıtıldı.

İsviçre nin Lugano şehrinde 28.10.2009 - 01.11.2009 tarihleri arasında düzenlenen "İ-viggiatori Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı na Tekirdağ Belediyesi de katıldı.

Fuara hazırlık çalışmalarına katkıda bulunan ve büyük destek veren Belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, bu tür projelerin geliştirilerek devam edeceğini belirterek, Tekirdağ şehri ve bölgenin tanıtımı için belediyenin üstüne düşen görevleri yerine getireceğini söyledi. Tekirdağ Belediyesi fuarda Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü Serkan Ünverdi ve Uzmanı Burcu Yiğiter tarafından temsil edildi.

İsviçre de düzenlenen fuara Avrupa Birliğine üye ülkelerden İtalya, Yunanistan, Fransa, Belçika, tüm Balkan ülkeleri ile Kuzey ve Güney Afrika ülkeleri temsilen yaklaşık olarak 400 kurum, kuruluş ve tur operatörü katılmış olup fuar 30.000 kişi tarafından da ziyaret edilmiştir.

Fuarda, Tekirdağ Belediyesi tarafından organize edilen Tekirdağ Standına yoğun ilgi gösterildiğini dile getiren Mali Hizmetler Müdür Zeki Sezen, Fuarda şehrimiz; kültür, eğlence ve spor turizmi konularında tanıtılmış ve toplamda 450 kişi ve kuruluş tarafından ziyaret edilmiştir. Tanıtımın yanı sıra diğer katılımcılarla ikili ilişkiler kurulmuş ve ortak projeler geliştirilmeye çalışılmıştır dedi.