info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İyi Parti Mehmet Tolga Akalın ile Güç Kazandı

İYİ Parti’nin hafta sonu gerçekleştirilen 4’üncü Olağanüstü Genel Kurulu’nda partinin kurucu üyelerinden Edirneli Av. Mehmet Tolga Akalın, 50 kişilik Genel İdare Kurulu’na bir kez daha seçildi.

Akalın’ın Trakya’yı temsilen GİK’e daha sonra ise Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesi Tekirdağ’da sevinçle karşılandı.

İYİ Parti’nin 2.Olağan Genel Kurulu’nda Genel İdare Kurulu Üyeliği’ne seçilen Keşanlı Avukat Mehmet Tolga Akalın, 1 Ekim 2020 Perşembe günü  Ankara Swiss Otel’de gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’in takdiriyle Keşanlı Mehmet Tolga Akalın’a Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Toplantıda Erhan Usta Ekonomi Politikaları Başkanlığı’na, Bahadır Erdem Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanlığı’na, Ünzile Yüksel Toplumsal Politikalar Başkanlığı’na, Arzu Önşen Doğa ve Çevre Politikaları ve Burak Akburak da STK İlişkileri Başkanlığı’na seçildi.

TEKİRDAĞ’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

GİK’e Trakya’yı temsilen Edirne’den de 443 oy alan Mehmet Tolga Akalın seçilmişti. Akalın’ın GİK’e 6. sıradan girmesi daha sonra ise Meral Akşener tarafından Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi Tekirdağlı İYİ Partilileri de sevindirdi. Lise öğrenimini Tekirdağ’da tamamlayan Akalın kendini Tekirdağ’ın fahri hemşerisi olarak görüyor.

TEKİRDAĞ İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR
 
İYİ Parti’nin Trakya’dan 2 milletvekili çıkarmasında büyük katkısı bulunan Akalın aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de yakın isim. Tekirdağ’a sık sık gelen Akalın teşkilatlardaki sorun ve sıkıntıları da genel merkeze iletiyor. 

Kaynak : Murat Ürtekin